Ricardo Cierbide Martinena, in memoriam - Ros Cubas, Ander (Huarte de San Juan. Filología y Didáctica de la Lengua, 2017)
Ricardo Cierbide irakaslearen oroimenez,bera izan baitzen filologo, jakintsu eta eredu