Ekidazu mingotsa, edo Mikel Zarateren alegien gaurkotasuna - Lopez-Mugartza Iriarte, Juan Karlos (Huarte de San Juan. Filología y Didáctica de la Lengua, 2000)
Ekidazu mingotsa, edo Mikel Zarateren alegien gaurkotasuna