Altsasuko Dermau toponimoa hizkuntza komunitate eleanitz baten lekuko - Lopez-Mugartza Iriarte, Juan Karlos (Huarte de San Juan. Filología y Didáctica de la Lengua, 2004)
Altsasuko Dermau toponimoa hizkuntza komunitateeleanitz baten lekuko