Reseña de: Orreaga Ibarra, Ultzamako Hizkera. Inguruko Euskalkietako Harremanak, lruñea, 1995 - Salaberri Zaratiegi, Patxi (Huarte de San Juan. Filología y Didáctica de la Lengua, 1995)
Ultzamako hizkera: reseña